Login

Straatstaal School-Lijn

Pleinbank Tussenuur Pleinbank Tussenuur

Pleinbank Tussenuur School-lijn Pleinbank Dubbel Tussenuur

Onze pleinbank Tussenuur is een leuke en degelijke pleinbank. De Pleinbank Tussenuur nodigt de ontwerper van het plein uit om zelf mee te denken in het ontwerp. Mede doordat er een flink aantal standaardkleuren leverbaar zijn, is het creëren van uw eigen unieke Pleinbank Tussenuur niet moeilijk meer.

Lees meer...

Hangplek Korte en Lange Pauze Hangplek Korte en Lange Pauze

Hangplek Korte en Lange PauzeSchool-lijn Hangplek Pauze

Onze hangplek ‘Pauze’ is de beste hangplek die u zich kunt wensen. Hij is degelijk, multifunctioneel en natuurlijk mooi. Het technisch hoogwaardige buigwerk en het juiste ontwerp leveren een straatmeubel op dat uw plein zal opwaarderen.

Lees meer...

Pleinstoel Tussenuur Pleinstoel Tussenuur

Pleinstoel Tussenuur School-lijn Pleinstoel Tussenuur

Ontwerp: mw. W. Neerincx/TU Delft.

Onze pleinstoel ‘Tussenuur’ is een leuk klein, maar o zo degelijk stoeltje. Door zijn kleine robuuste vorm is hij in verschillende opstellingen mogelijk. In lijn of b.v. om een speelveldje of zandbak. Tussenuur is leverbaar in drie verschillende kleuren waarbij een combinatie van twee kleuren mogelijk is.

Lees meer...

Fietsbeugel Lekke Band Fietsbeugel Lekke Band

School-Lijn FiestbeugelSchool-lijn Fietsbeugel Lekke Band

Lekke Band nodigt u uit uw fiets netjes neer te zetten. De speelse vorm en de door u gekozen kleur of uitvoering maken van uw fietsenstalling al snel een opvallend geheel. Door de gebogen vorm is de beugel sterk en de gekozen afwerking maakt de beugel duurzaam. Onze adviseurs willen graag met u de juiste opstelling en kleur uitzoeken om tot een ‘speelse’ en verrassende fietsenstalling te komen.

Lees meer...

Basic-lijn Pannadoel Basic-lijn Pannadoel

Basic-lijn Panna DoelSchool-Lijn Panna Doel

Het Panna Doel is door het ontwerp een bijzonder voetbaldoeltje. Speels van vorm en stevig door de uitvoering, geeft het doel een eigen gezicht aan uw sportveld. Het doel is naar wens te variëren in maat, materiaalsoort en kleur. Het bijzondere is dat het doeltje makkelijk door één persoon is te dragen en dat het ook gekanteld te gebruiken is. Kortom, met het Panna Doel is het makkelijk scoren.

Lees meer...