Login

Straatstaal Flora-Lijn

Flora Paddenstoel Flora Paddenstoel

Flora PaddenstoelFlora-lijn Paddenstoel

Het woord: paddenstoel; pad•den•stoel de; m -en 1 zwam met een op een steel geplaatste hoed 2 kleine wegwijzer voorfietsers 3 een eigentijdse robuuste zitoplossing ontworpen door Straatstaal.

 

Lees meer...

Flora Afvalbak Flora Afvalbak

Flora AfvalbakFlora-lijn Afvalbak

In dezelfde lijn als de Flora bank is ook de Flora afvalbak ontworpen. De afvalbak is geïnspireerd op een sneeuwklokje en is eveneens verzien van bloemmotieven. De bak is in het gebruik gemakkelijk voor de afvaldiensten. Het slot is rechts geplaatst omdat de meeste mensen rechtshandig zijn.

Lees meer...

Flora Bank Flora Bank

Flora BankFlora-lijn Bank

De Flora bank is onze vertaling van de duurzaamheidstrend. De zitoplossing in deze serie is een bank geworden die is geïnspireerd op een bloem. De bladen van de bloem fungeren als zittingen, en zijn verluchtigd met natuurmotieven.

Lees meer...

Flora Boombeschermer Flora Boombeschermer

Flora BoombeschermerFlora-lijn Boombeschermer

In de geest van de andere producten in de Flora-lijn is een boombeugel ontworpen. De beugel gaat uit van het idee van een dynamische groeibeweging en lijkt om de boomstam heen te willen groeien (als klimop) en tegelijkertijd deze te willen beschermen.

Lees meer...

Flora Fietsbeugel Flora Fietsbeugel

Flora FietsbeugelFlora-lijn Fietsbeugel

Aansluitend bij de bank en de vuilnisbak is een fietsbeugel ontworpen. De fietsbeugel is geïnspireerd op een boomblad en biedt de fiets op dezelfde plaatsten ondersteuning als het conventionele ‘fietsnietje’. Deze oplossing wordt door gebruikers namelijk als het prettigst ervaren.

Lees meer...