Login

Straatstaal Basic-Lijn

Basic-lijn Boombeschermer Kloek Basic-lijn Boombeschermer Kloek

Basic-lijn Boombeschermer KloekBasic-lijn Boombeschermer Kloek

Kloek is een robuust en strak vorm gegeven boombeugel die in geen enkel park zal misstaan. Kloek staat voor stevig maar ook voor bescherming.

Lees meer...

Basic-lijn Boombeschermer Zwaan Basic-lijn Boombeschermer Zwaan

Basic-lijn Boombeschermer ZwaanBasic-lijn Boombeschermer Zwaan

Boombeugel Zwaan zorgt voor sierlijke maar totale bescherming van uw kostbare bomen. Van welke kant een auto ook nadert uw boom is veilig! Boombeugel Zwaan beschermt subtiel maar stevig.

Lees meer...

Basiclijn Boombeschermer Ibis Basiclijn Boombeschermer Ibis

Basiclijn Boombeschermer Ibis Basic-Lijn Boombeschermer Ibis

Boombeschermer Ibis is mooi door zijn eenvoud. Naast bescherming van bomen kan de beugel ook ingezet worden rond lantaarnpalen of vlaggenmasten. Ze voorkomt beschadigingen door bijvoorbeeld aanrijdingen en is verkrijgbaar in diverse modellen, afmetingen en kleuren. Met de Ibis kiest u voor een fraai voorgegeven en imposante bescherming.

Lees meer...

Basiclijn  Fietsbeugel Clip Basiclijn Fietsbeugel Clip

Basic lijn Fietsbeugel Clip Basic-Lijn Fietsbeugel Clip

De fietsbeugel Clip dankt zijn naam aan zijn vorm, namelijk de paperclip. De clip maakt deel uit van de Basiclijn. Deze lijn heeft als kenmerken: no-nonsense, betaalbaar en robuust. De sierlijke vorm past in elk straatbeeld en de beugels zijn eenvoudig te plaatsen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en materiaalsoorten.

Lees meer...

Basiclijn Fietsbeugel Niet Basiclijn Fietsbeugel Niet

Basiclijn Fietsbeugel Niet Basic-Lijn Fietsbeugel Niet

De fietsbeugel Niet is in vele variaties verkrijgbaar. Naast afmeting en materiaalsoort zjin aanpassingen in breedte en hoogte mogelijk. Deze beugel past in elk straatbeeld en is eenvoudig te plaatsen. Een onderhoudsvrij en duurzaam artikel dat uitstekend beschermt tegen beschadiging van fiets en gevel.

Lees meer...

Basiclijn Fietsbeugel Ruit Basiclijn Fietsbeugel Ruit

Basiclijn Fietsbeugel Ruit Basic-Lijn Fietsbeugel Ruit

De fietsbeugel Ruit is een strak vormgegeven model en evenals de Clip en de Niet onderdeel van de Basiclijn. Voor u de garantie dat u een degelijk en kwalitatief goed product aanschaft dat bovendien betaalbaar is. De Ruit is tevens verkrijgbaar in vele buismaten en materiaalsoorten. Ook andere breedte- en hoogtematen zijn mogelijk.

Lees meer...